Fotoğraflarımız Kişisel Fotoğraflar Son Dakika Yöresel Haberler 

Zülküf Dilli Resullü Köyü’ne Geliyor

Beşikdüzü Demokrat parti Belediye Başkan adayı, Yeşilköy Belediye Başkanı Zülküf Dilli, 28.02.2014 Cuma Günü 30 Mart yerel seçimleri ile ilgili Ziyaret ,bilgi ,görüş ve çalışmalarını anlatmak amacı ile Anbarlı ve Resullü köyünü ziyaret edecektir.

Beşikdüzü Demokrat parti Belediye Başkan adayı, Yeşilköy Belediye Başkanı Zülküf Dilli’nin prağramı

Saat :11.00’da Anbarlı köyü Cami yanı Kahvehanesi

Saat : 13.00’da Resullü köyü Kahvehanesi;

olacaktır.Beşikdüzü Demokrat parti belediye başkan adayı Zülküf Dilli Beşikdüzü ve köyleri , özellikle Anbarlı ve Resullü köyü ile ilgili Projelerini hepimizle paylaşacaktır.

Beşikdüzü Demokrat parti Belediye Başkan adayı Zülküf Dilli ile birlikte belediye meclis üye listesinde yer alan Resullü köyü Beşikdüzü esnaflarımızdan Mehmet Taş , Hüseyin Bektaş ve Emrullah Özdemir (Türkelli )’de Başkan adayına eşlik edeceklerdir.

 FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

[quote]

“Halkın içinden gelen ve çok değerli arkadaşlarımızın yer aldığı inançlı bir liste oluşturduk diyen Başkan adayı Zülküf Dilli, “Bu listenin içerisinden paralı asker yok. Hizmete aşık insanların bir araya geldiği bir liste oluşturduk. Bu arkadaşlarımız menfaat veya çıkar için değil Beşikdüzü’ne hizmet için yola çıkmışlardır. Bütün siyasi partilerimizden ve her görüşten insanlarımız bu liste etrafı altında toplanmışlardır. Biz Hazırız. Beşikdüzü’nden destek beliyoruz. Bu liste sadece kağıt üzerindeki bir listedir. Beşikdüzü yeni bir parti kurmuştur. Partinin üye sayısı 21 bin 918’dir. Delege sayısı 16 bin 420’dir. Bu delegeler bir başkan seçecektir. Bu başkanda Zülküf Dilli’dir. Yetki ve mühür Beşikdüzü halkındadır. Kararı onlar verecektir. Bizim yolumuz hizmet yoludur” diye konuştu.

İşte liste

DP Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Zülküf Dilli’nin listesi şu isimlerden oluştu: Ahmet Taş, Mustafa Kalyon, Ali Aksoy, Fatih Çetinkaya, Yücel Zengin, Ramis Gözaaçan, Hüseyin Bektaş, Mehmet Taş, Muhammed Karadeniz, Ömer Kudu, Özcan Günmdoğdu, Mustafa Yücesan, Adem Aydın. Kontenjan: 1-Emrullah Özdemir, 2-Bahtiyar Gözaçan. Mezun Dilli, Nurettin Güdü, Sıtkı Gültepe, Fatih Kılıç, Recep Güler, Sibel Gürsoy, Hayriye Yapıcı, Ali Kemal Yılmaz, Behçet Güdü, Gönül Demirbaş, Tuğba Topuzlu, Özge Çetinkaya, Sezer Günançtı.

Vip Bahis Siteleri Ayrıcalıkları – Giriş Adresleri – Üyelik ve Kayıt İşlemleri

[/quote]

En son Haberler